حتماً برای شما هم پیشآمده که برای خرید کالایی ابتدا مشخصات آن را در اینترنت چک کرده باشید و قیمتها را مقایسه کنید. فروشگاههای اینترنتی در فضای رقابتی بسیار جالبی در حال فعالیت هستند و در این میان سؤال پیش میاید که آیا طراحی سایت فروشگاهی و شروع رقابت با سایتهای بزرگ عاقلانه است؟ آیا میتوانیم به درآمد ناشی از فروش اینترنتی اطمینان داشته باشیم و روی آن حساب کنیم؟ حالا که فضای رقابت بزرگ است و رقیبان نیز سابقه کاری زیادی دارند، آیا شروع ما سودمند است؟
طراحی وبسایت فروشگاهی بهصورت حرفهای
در این میان باید گفت که هر کسبوکار بزرگی از یک نقطه صفر شروع به کار کرده است. اگر شما هم برای شروع کار خود میخواهید سایت داشته باشید بهتر است به مواردی که در ادامه مطلب به آنها اشاره میکنیم توجه داشته باشید. ساخت سایت فروشگاهی بهتنهایی نمیتواند ضامن موفقیت شما باشد و بهتر است برای امیدوار شدن به درآمد اینترنتی به مواردی که در ادامه مطلب گفته میشود دقت داشته باشید.
به سئو اهمیت بدهید.
سایت فروشگاهی باید بتواند محصولاتش را بالاتر و زودتر از بقیه سایتها به مخاطبان نشان دهد. زمانی که شما نام یک محصول را در اینترنت سرچ میکنید به سراغ سایتهایی میروید که محصولات آنها در صفحه اول سرچ گوگل قرار دارد و معمولاً کم پیش میآید که به سراغ صفحات عقبتر بروید. راز موفقیت در بازارهای رقابتی میان سایتها، سئوی بهتر و قدرتمندتر است. یعنی شما باید بتوانید به موتورهای جستوجو بفهمانید که سایتتان ارزش بالایی دارد و لازم بوده که شما زودتر به مخاطب نشان داده شوید.
در زمان طراحی سایت فروشگاهی روی سئوی داخلی و خارجی خیلی سرمایهگذاری کنید. حتماً دقت داشته باشید که سئو یک فرایند زمان بر و تدریجی بوده و نمیتوانید در مدت کم از آن نتیجه بگیرید. از طرف دیگر وقتی مدت زیادی روی سئو کار کردید مطمئن خواهید بود که بالاترین میزان فروش را خواهید داشت و از فروشگاههای خیلی قدیمی و بزرگتر پیشی خواهید گرفت. پیشنهاد ما این است که روی محتوایی که در سایت فروشگاهیتان میگذارید خیلی حساس باشید.
احداث فروشگاه آنلاین با تم جذاب
همچنین سعی کنید سرعت سایت را بهبود داده و مدام رقبایتان را آنالیز کنید. از تصاویر خوب برای محتوا بهره ببرید و لینکدهی میان صفحات را از یاد نبرید. مورد بعدی به تگها و کلمه کلیدیها مربوط میشود. برای هر صفحه فقط یک کلمه کلیدی استفاده کنید و یک کلمه کلیدی را برای دو صفحه بهصورت مشترک به کار نبرید. با رعایت یک سری نکات ساده و کمکگرفتن از متخصص سئو فروش آنلاین شما بسیار بالا خواهد رفت.
روی ظاهر سایت کار کنید.
زمانی که شما یک سایت باسابقه و بسیار پرفروش را بررسی میکنید حتماً به این نکته پی خواهید برد که چقدر ظاهر آن سایت مدرن و پیشرفته است! ظاهر هر وبسایت نقش بزرگی در کسب اعتبار آن دارد. پیشنهاد میکنیم که در زمان طراحی سایت فروشگاهی، آیتمهایی مانند رنگ سازمانی و ترندهای روز دنیا را در آن اعمال کنید. بعضی از بهترین ترندها که هماکنون طرفداران زیادی دارند شامل گلس مورفیسم و مینیمالیم و مدرنیسم میشود. این بدان معناست که سایتهایی با ظاهر خیلی شلوغ و با رنگهای زیاد از حد نمیتوانند موفق شوند.
همچنین در طراحی ظاهر سایت حتماً به جریان سفر مشتری توجه داشته باشید. دکمههایی مانند ارتباط با ما، ارتباط با کارشناس، سؤالات متداول، خرید، اضافهکردن آیتم به سبد خرید و… از مهمترین دکمههایی هستند که مخاطب باید بهراحتی به آنها دسترسی داشته باشد. اگر مخاطب نتواند بهسادگی آیتم را برای خرید انتخاب کند احتمالاً از سفارش دادن منصرف میشود. طراحی سایت خریدوفروش اینترنتی باید بهگونهای باشد که راحتترین مسیر برای واریز هزینه و خرید در آن تعبیه شده باشد.
بهتر است قسمتی هم در مورد نظرات مشتریان قرار دهید تا مخاطب با اطمینان خاطر بیشتری بتواند خرید خود را به ثبت برساند. اگر سابقه همکاری با نهادها یا برندهای بزرگ را داشتهاید حتماً این مورد را در صفحه اول و مقابل چشمان مخاطب درج کنید. هرآنچه که به جلب اعتماد بیشتر مخاطب کمک میکند باید در طراحی سایت فروشگاهی اعمال شود. نکته نهایی که دراینخصوص میخواهیم اشاره کنیم این بوده که اگر از یک متخصص طراحی سایت کمک میگیرید حتماً از او بخواهید که رابط کاربریتان را کاربرپسند طراحی کند.
طراحی سایت با رابط کاربری جذاب
استراتژی برای فروش تدوین کنید.
یکی دیگر از رازهای موفقیت در پروسه فروش اینترنتی و برتری یافتن نسبت به رقبا این است که به فکر یک استراتژی خوب و حرفهای برای فروش باشید. استراتژی فروش به شما میگوید که چه مراحلی را باید طی کنید تا به بالاترین احتمال موفقیت دست پیدا کنید. سایتهایی که فروش زیادی دارند توانستهاند استراتژی بسیار خوبی از این بابت تدوین کنند. حال اگر میخواهید ارتباط استراتژی فروش با طراحی سایت فروشگاهی را بدانید باید برایتان بگوییم که این برنامه به شما میگوید که چه زمانی چه کالایی را روی سایت موجود کنید.
اگر استراتژی درستی داشته باشیم میدانیم که چه مقدار از هر کالا باید روی سایت موجود باشد و چه زمانی باید دست از فروش یک محصول بکشیم و به دنبال نمونه جدیدتر آن برویم. این موضوع علاوه بر کمککردن به سایت شما بابت فروش ایدهآل، مدام محتوای آن را تازهسازی میکند و سبب رشد و پویایی هرچه بیشتر نیز میشود.
ایدههای نو برای سایتتان اجرا کنید.
امروزه بسیاری از فروشگاههای اینترنتی به کمک سایت سازها و با استفاده از قالبهای از پیش آماده شده به وجود میآیند و از این بابت بسیار به هم نزدیک و شبیه شدهاند. در این میان اگر میخواهید از رقبا پیشی بگیرید بهتر است برای طراحی سایت عمدهفروشی و فروشگاههای اینترنتی به دنبال ایدههای نو بگردید. سعی کنید سایتهای زیادی را بررسی کرده و نقاط قوت و ضعفشان را تشخیص دهید. همچنین برای ایده گرفتن به سراغ نمونههای خارجی بروید.
طراحی سایت با ایدههای جذاب
هرچه تعداد ابتکارات و ایدههای نوآورانه شما بیشتر باشد ظاهر و امکانات سایتتان نیز بهبود پیدا خواهد کرد. فراموش نکنید که همین وجه تمایزات جالب کمک میکند که شما و مجموعهتان در ذهن مشتری بمانید و او مجدداً به سایتتان برگردد. در زمان طراحی سایت فروشگاهی خود حتماً سعی کنید خلاقیت به خرج دهید.
بهترین محصولات را ارائه دهید.
همه افراد دوست دارند که در بازار رقابتی با سایر افراد به فروش بیشتری دست پیدا کنند. حتماً شما نیز چنین هدفی در سر دارید که تا این قسمت از مقاله با ما همراه بودهاید. شما میتوانید در بازار بگردید و به دنبال تهیه بهترین نمونه از کالاها باشید و آنها را ارائه دهید. باید در نظر داشته باشید که اگر کسی برای طراحی سایت فروشگاهی انرژی و سرمایه زیادی صرف کند اما نتواند کالای مرغوبی را به دست مشتری برساند هرگز در رقابت پیروش نخواهد شد.
مشتری باید از شما راضی باشد تا به دوستانش نیز شما را توصیه کند. درصورتیکه نتوانید بهخوبی رضایت آنها جلب کنید روزبهروز از تعدادی ورودیهای سایتتان کاسته میشود و به همین ترتیب فروش بسیار کمی خواهید داشت. با وجود رقبای قدرتمند در عرصه فروش اینترنتی حتماً باید حرف تازهای برای گفتن داشته باشید تا از این لحاظ به سایت فروشگاهی خود امیدوار بمانید.
قراردادن بهترین محصولات روی سایت
تبلیغات زیادی داشته باشید.
یکی از راههای گسترش کسبوکار اینترنتی این است که تبلیغات داشته باشید. این تبلیغات بسته به ماهیت کارتان و بودجهای که در اختیار دارید میتواند بسیار متنوع باشد. در زمان طراحی سایت حتماً در نظر داشته باشید که اگر خواستید کسبوکارتان را گسترش دهید پتانسیل این مورد وجود داشته باشد چراکه گاهی اوقات تبلیغات آنقدر پربازده میشود که باید در کوتاهترین زمان کارتان را وسعت ببخشید.
برای نمونه شما میتوانید طراحی سایت چند فروشگاهی داشته باشید تا اگر در راستای تبلیغات کسانی خواستند به شما ملحق شوند بتوانند. مسئلهای که در این میان مطرح میشود این است که کدام نوع از تبلیغات برای شما سودمندتر هستند و در رقابت برایتان مشتریان بیشتری به همراه دارند؟ اگر میخواهید با انتشار رپرتاژ مشتری جذب کنید بهتر است آن را بهصورت داستانی و با ایجاد حس نیاز به خرید بنویسید. درصورتیکه عمده مخاطبانتان در فضای مجازی هستند تبلیغات را بهصورت تصویری یا ویدئویی انجام دهید.
گاهی کسبوکارهای دیگر با این تبلیغات با شما آشنا میشوند و برای بهبود وضعیت درآمد قراردادی با شما میبندند. این همان وضعیتی است که در ابتدای همین بخش به آن اشاره کردیم. بهتر است طراحی سایت فروشگاهی شما هم برای اشاره کردن در تبلیغات زیبا و مناسب باشد و هم برای ادغام شدن با سایر فروشگاهها و بزرگتر کردن کسبوکار آمادگی داشته باشید. در این حالت حتماً بهسرعت از رقبای قدرتمند جلو میزنید.
پیروزی در رقابت فروش با سایت حرفهای
کلام آخر
در دنیای بزرگ امروز اکثر افراد بهجای حضور فیزیکی در فروشگاه تصمیم میگرند که از فروشگاههای آنلاین خرید کنند. همین مسئله سبب بهوجودآمدن یک رقابت بزرگ در اینترنت شده است. فضای رقابت میان غولهای فروشگاهی باعث شده که صاحبان کسبوکارهای کوچک نسبت به طراحی سایت فروشگاهی و آغاز فعالیت تردید داشته باشند. ما در این مقاله برای شما این تردید را بررسی کرده و برایش راهحلهای عملی ارائه دادیم. بدین صورت شما میتوانید بدون آنکه درمورد ضرر و آسیبدیدن کسبوکارتان نگران باشید شروع کنید.
در این مقاله اشاره شد که روی سئو سایت وقت زیادی صرف کنید و از نتیجه آن ناامید نشوید. همچنین با طراحی سایت فروشگاهی بهصورت کاربرپسند و استفاده از رنگهای سازمانی به آن هویت میبخشید. شما باید همراه با یک استراتژی فروش پیش بروید و همزمان روی ایدههای نوآورانه کار کنید. در نهایت تبلیغات و استفاده از بهترین کالاها را در دستور کار قرار دهید.
دیدگاه شما