زمانی که صحبت از بازاریابی به میان میآید، همه ما ناخودآگاه تیزرهای تلویزیونی به ذهنمان متبادر میشود. اما بازاریابی مدرن، انواع مختلفی دارد که بازاریابی محتوا یکی از اصلیترین شیوههای آن است. محتوای متنی که قرار است بهعنوان بازاریابی در اختیار مخاطبان قرار گیرد، اصولی دارد و تولید آن بهسادگی نیست. آموزش مقالهنویسی که در این مقاله آمده است، مناسب شما است که به فعالیت در این حوزه علاقهمند هستید.
بازاریابی محتوا، زمانی که از مقالهنویسی، اما به سبک درست استفاده میکند، بهترین راه برای این است که بتوانید مخاطبان خود را ترغیب کنید از خدمات شما استفاده کرده یا محصولات شما را خریداری کنند. اما این تنها مزیت آن نیست. با این کار میتوانید سایت خود را نیز از مزایای سئو بهرهمند کنید و با این کار ترافیک سایت خود را افزایش دهید. آنچه در این مقاله مطالعه میکنید، آموزش تولید محتوا به سبک نوین و با اصول و قواعد درست است. با این شیوه میتوانید یکی از بهترین مقالهنویسان در حوزه خود باشید.
آموزش مقالهنویسی و نوشتن محتوا برای بازاریابی
مقالاتی که مهم هستند!
بازاریابی محتوا مهم است. این را ما نمیگوییم. تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده تأیید میکند که 70 درصد بازاریابان از این روش استفاده میکنند و این روند، سیری صعودی دارد. نگران نباشید. از سال 2016 تا به این لحظه، این روند همچنان درحالرشد به سمت آسمان است.
نکته مهم در مورد بازاریابی محتوا و آموزش مقالهنویسی این است که تنها برندهای معتبر یا سازمانها به این نوع بازاریابی نیاز ندارند. کسبوکارهای کوچک و نوپا و استارتآپها نیز از این روش میتوانند بیشترین بهره را ببرند. اما تنها زمانی میتوانید با این روش درآمد خود را افزایش دهید که با اصول آن آشنا باشید و بتوانید بر اساس آن، پیش بروید.
اگر بازاریابی محتوا را درست انجام دهید، بهخوبی میدانید که قرار است چه چیزی بنویسید، چگونه بنویسید. آن را چگونه برای خوانندگان خود جذابتر کنید. هر بخش از مقالهنویسی میتواند تفاوتهای ظریف و جزئی داشته باشد و هرکدام از این تفاوتها بهاندازهای مهم است که هیچکس تمایل ندارد آن را از دست بدهد. اما قبل از هر چیز باید بدانید یک مقاله خوب چه ویژگیهایی دارد؟
بهترین کار داشتن تمرین و تکرار است
سنگ محکی برای مقالات
فضای تحت وب، سراسر پر از مقالاتی است که تلاش میکند تا شما را به سمت موردنظر خود هدایت کند. هر صفحه که باز میکنید، پر از مقالات متعدد و محتواهای زیادی است که شما را سردرگم نگه میدارد. از کجا میتوانید دریابید که کدام مقاله اصولی است و اصلاً ویژگیهای یک مقاله درست کدام است؟
اگر بتوانید بهخوبی از پس آموزش مقالهنویسی برآیید، متوجه خواهید شد که بسیاری از مقالاتی که میبینید، بیفایده است و از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است. فراموش نکنید محتوایی که اصولی نوشته نشده باشد، بیشتر از آنکه مخاطب را به سمت شما جلب کند میتواند آنها را از سمت شما دور کند. حتی اگر مقالهای که نوشتهاید درست باشد و اطلاعاتی که میدهید کاملاً پایه علمی داشته باشد، باز هم بدون کمکگرفتن از اصول مقاله نویسی راه به جایی نمیبرید. بیایید با هم بررسی کنیم که مقاله درست و اصولی چه ویژگیهایی دارد.
همه میفهمند، این یعنی محتوا!
قبل از هر کار، قبل از هر اقدامی، ابتدا باید مشخص کنید دقیقاً قرار است چه پیامی را به مخاطب برسانید. با این کار نشان دادهاید که مقدمات آموزش مقالهنویسی را بهصورت حرفهای میدانید. مقالهای موفق است که نویسنده آن دقیقاً میداند قرار است چه بگوید. محتوایی که سراسر پر از اصطلاحات تخصصی و البته گیجکننده باشد بازنده است. زمانی که از اصطلاحات بسیار تخصصی استفاده میکنید، در واقع به مخاطب نشان میدهید حرفی برای گفتن ندارید!
بهتر است از یک تیم برای کار کمک بگیرید
قابلاستفاده بودن، نشان از اصالت دارد
اگر قرار است با نوشتن مقاله مطلبی را برای مخاطبان خود شرح دهید، باید مقالهای بنویسید که مفید باشد و همه بتوانند از آن استفاده کنند. قبل از هر کار تعیین کنید مخاطب شما نیازمند دانستن چه نوع اطلاعاتی است، سپس سعی کنید حول همان موضوع مطلب خود را بنویسید. اگر قرار است مقالهای بنویسید که خودتان نیز هیچ اطلاعاتی در آن زمینه ندارید، سعی کنید اول خودتان را توجیه کنید تا بتوانید برای مخاطبان خود بهخوبی مطلب را توضیح دهید.
خلاصهگویی، رمز موفقیت است!
نکته اصلی که آموزش مقالهنویسی پیرامون آن میچرخد این است که مقاله شما خلاصه و موجز باشد. اما فراموش نکنید که این اختصار نباید باعث شود تا اطلاعات مهم از قلم بیفتند. مخاطبی که قرار است تنها بداند علائمی که دارد نشاندهنده آنفلوانزا است یا خیر، اصلاً تمایلی ندارد تا بداند تاریخچه آنفولانزا به چه زمانی برمیگردد.
سعی کنید ذهن مخاطبی که به شما پناه آورده است را خسته نکنید! مخاطبانی که مقاله شما را میخوانند تنها کمی به شما فرصت دیدهشدن میدهند. اگر نتوانید بهخوبی از پس آن برآیید و مطالب پراکندهای بگویید، این فرصت را از دست خواهید داد.
چند گام تا نویسنده شدن
اگر قرار است نویسنده شوید، باید از جایی شروع کنید. آموزش مقالهنویسی شامل چندین گام بسیار مهم میشود که میتواند به شما کمک کند تا پیامی را که از شما خواسته شده است به بهترین شکل ممکن به مخاطب خود انتقال دهید. تنها کافی است این گامها را بهدرستی طی کنید.
تکلیفتان را با خودتان مشخص کنید
هدف شما از نوشتن این مقاله، دقیقاً چیست؟ قرار است به طور دقیق چه مفهومی را به دیگران منتقل کنید؟ مخاطبان شما چه کسانی هستند؟ قرار است تنها بنویسید تا کسب درآمد کنید، یا قرار است از این راه با دیگران ارتباط برقرار کنید؟
به هر صورت باید بدانید در نهایت چه هدفی را دنبال میکنید و مخاطبانتان چه کسانی هستند. با این کار بهسادگی میتوانید قلم و کاغذ را بردارید و برای آموزش مقالهنویسی آماده شوید.
برنامه داشته باشید که هدف شما از نوشتن چیست
شما چقدر میدانید؟
شما اولین کسی نیستید که قرار است در مورد موضوعی در اینترنت مطلبی را بارگذاری کنید. اینترنت پر از مطالب مفید و گوناگون است. پس اگر قرار است در زمینه خاصی مطلبی بنویسید، قبل از هر کار سعی کنید اطلاعات خودتان را افزایش دهید تا بتوانید مطلب را بهخوبی برای دیگران توضیح دهید.
سعی کنید با دید انتقادی بخوانید تا بتوانید بهخوبی همه چیز را بیاموزید. مهم این است که یاد بگیرید تا بتوانید به دیگران بیاموزید. این دید جدید است که به شما کمک میکند تا بتوانید حقایق را از زوایای مختلف بفهمید و آن را برای دیگران با عبارات و کلمات خودتان توضیح دهید. میتوانید اصطلاحات تخصصی را بیاموزید و آن را برای مخاطبان ساده خود با عباراتی روان، بیان کنید.
تمرین، تکرار، ممارست!
دانستن اصول مقاله نویسی به زبان ساده همه چیز نیست. برای رسیدن به نقطه اوج هر حرفهای، باید تمرین کنید، اصولی را که یاد گرفتهاید تکرار کنید و از این راه آموزشها را ملکه ذهن خود کنید. باید تنها بنویسید، بنویسید، بنویسید. از پایین شروع کنید و سعی کنید کمکم نویسندگی خود را ارتقا دهید، هیچکس به یکباره به اوج دست نیافته است.
هر چه وقت بیشتری را صرف نوشتن کنید، بیشتر میتوانید با این فرایند آشنا شوید. به جزئیات توجه کنید و سعی کنید همه را در کنار هم در ذهن خود نگه دارید. تفاوتی ندارد که قرار است به چه زبانی مقاله بنویسید. حتی برای تبحر در مقاله نویسی انگلیسی یا هر زبان دیگری نیز تمرین و تکرار حرف اول را میزند. البته این راهی برای بازاریابی نیست، اما راهی است که شما را در یادگیری مهارتهای فنی نوشتن کمک میکند.
هم مسیر با مقاله شوید
اگر قرار است نویسنده حرفهای شوید باید بتوانید متناسب با هر مقالهای که مینویسید، لحن و گفتار خود را تغییر دهید. گاه لازم است جدی و علمی بنویسید و برای برخی از مقالات لازم است تا کمی صمیمانهتر با مخاطب خود صحبت کنید.
باید بهخوبی بدانید زمانی که بهصورت اختصاصی مطلبی را مینویسید، با زمانی که برای شرکت دیگری مینویسید از قلم کاملاً متفاوتی استفاده کنید. سعی نکنید از اصطلاحات یک صنعت برای صنعت دیگر استفاده کنید. در این صورت مخاطبانتان متوجه کمبود اطلاعات شما میشوند و این پایان راه شما است!
بهتر است خودتان نیز مقالات زیادی بخوانید
از کلمات کلیدی چه میدانید؟
این روزها یکی از اصلیترین بخشهای آموزش مقالهنویسی استفاده از کلمات کلیدی است. در واقع میتوان گفت که اغلب سازمانها یا حتی کسبوکارها به دنبال فریلنسرهایی هستند که بتوانند محتوای متنی اصولی را تحویل دهند. یکی از اصلیترین اصول در این زمینه نوشتن بر اساس قوانین سئو و کمکگرفتن از کلمات کلیدی است. فراموش نکنید این روزها چشم همه به دهان گوگل است!
صحبتکردن پیرامون کلمات کلیدی خود نیازمند مقاله جداگانهای است که در اینجا نمیتوان به این پرداخت. اما باید بدانید که هنگام نوشتن باید همیشه گوشهای از ذهنتان به دنبال کلمات کلیدی باشد. نحوه استفاده و تعداد استفاده از این کلمات تابع قوانین خاصی است. البته کلمات کلیدی بهاندازه سالهای پیش اهمیت ندارند. اما باز هم این دلیل نمیشود که آنها را نادیده بگیرید. استفاده از این کلمات در واقع راهرفتن بر روی لبه تیغ است.
محتوای خود را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید!
خوانندگان مقالات اینترنتی، اغلب برای خواندن تا انتهای مقاله با شما همراهی نمیکنند. آنها اغلب با همان دو پاراگراف اول تغذیه میشوند و از ادامه آن سرباز میزنند. اگر تمایل دارید که نتیجه زحماتتان تا انتها دیده شود، باید آن را با پاراگرافها و عنوانهای فرعی به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. با این کار مخاطب با پایان هر بخش کوچک ترغیب میشود یک بخش دیگر را نیز بخواند.
املا و دیکته، مهمی که به چشم نمیآید
فراموش نکنید که حتی اگر خودتان هم ندانید، اما مخاطبان شما بسیار برای دیکته و درست و غلط نوشتن، اهمیت بسیار زیادی قائل هستند. آنها اغلب برایشان مهم است مطلبی که میخوانند از نظر فنی و دستور زبان نیز درست باشد.
همین مطلب است که میتواند یکی از اصول اصلی در مقالهنویسی انگلیسی هم باشد. اگر قرار است به زبان دیگری مقالهای بنویسید لازم است تا با دیکته و دستور زبان بهخوبی آشنایی داشته باشید. فراموش نکنید که برخی از کلمات بااینحال که معانی یکسانی دارند، اما هرکدام در جای مشخصی استفاده میشوند.
ابزارهای زیادی وجود دارد که به شما در این زمینه کمک میکند. آنها دیکته را برای شما بررسی میکنند، غلطهای املایی را تصحیح میکنند و نقاط ضعف مقاله را به شما گوشزد میکنند. با افتخار از این ابزارها استفاده کنید و از ارائه مقاله بیعیبونقص خود لذت ببرید.
برخی با این کار کسب درآمد میکنند
یکبار دیگر بخوانید
این راز اصلی آموزش مقالهنویسی است. با نوشتن مقاله، کار شما به پایان نمیرسد. یکبار دیگر آن را بخوانید. درست است که ابزارهای زیادی وجود دارد که ایرادات مقاله شما را رفع میکند، اما این باعث نمیشود که خودتان یکبار دیگر آن را نخوانید. اینهمه کاری است که باید انجام دهید. به یاد داشته باشید این ابزارها تنها ربات هستند و از داشتن خطا نیز مصون نیستند.
میتوانید از فرد دیگری بخواهید مقاله شما را بخواند و ایراداتی را که خودتان متوجه آن نشدهاید را برایتان حلوفصل کند. همکاری با یک تیم میتواند یک گام مهم برای رسیدن به مقالههایی بیعیبونقص است. خود را بهجای مخاطب بگذارید، یکبار دیگر آن را بخوانید و با خیال راحت مقاله را تحویل دهید یا در وبسایت خود بارگذاری کنید.
بهتر است نوشتههای دیگران را در مورد هر موضوعی بخوانید
سبک شما کدام است؟
درست است که باید لحن و گفتار خود را با سبک مقالهای که دارید هم مسیر کنید، اما فراموش نکنید که باید سبک خود را نیز داشته باشید. باید بدانید، راه خود را پیدا و از این طریق ایدههای خود را بیان کنید. سبک شما میتواند ثابت بماند اما لحنی که انتخاب میکنید متناسب با مقالهای باشد که مینویسید. سبکی که شما در طول زمان با آن ساخته و شناخته شدهاید معرف شما خواهد بود.
البته سبکی که دارید در طول زمان دستخوش تغییراتی خواهد شد. اگر به چند سال پیش برگردید، متوجه این تغییر سبک و نوشته خواهید شد. اما جای نگرانی نیست. اگر سبک شما تکامل پیدا نکند، باید به دنبال دلیل آن باشید. انسانها در طول زمان تغییر میکنند. سبک شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. سبک شما، سرمایه بلند مدت شما است. آن را پیشرفت دهید و از سودی که به دست میآورید نهایت استفاده را ببرید.
آموزش مقاله نویسی راهی برای کسب درامد از این طریق است
کلام پایانی
آموزش مقالهنویسی یکی از راههای کسب درآمد برای کسانی است که به حوزه بازاریابی محتوا علاقهمند هستند. میتوانید اطلاعات خود را در این زمینه توسعه دهید و با کمک آن نهتنها کسب درآمد کنید، بلکه اطلاعات دیگران را نیز افزایش دهید.
برای اینکه بتوانید یکی از مقالهنویسان بنام شوید، لازم است چند گام را طی کنید و نکات کلیدی را همیشه مدنظر قرار دهید. اما اگر خودتان نمیتوانید از این راه وارد شوید، میتوانید از کمک کسانی بهرهمند شوید که خبره حیطه مقالهنویسی هستند. سعی کنید تیم خود را داشته باشید یا از تیم مقالهنویسان حرفهای برای پیشرفت کسبوکار خود استفاده کنید.
دیدگاه شما