همه مشاغل این روزها به کمک وبسایت میتوانند با مشتریان و مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند؛ اما زمانی یک سایت میتواند به کسبوکار شما کمک کند که درست و اصولی تنظیم شده باشد، در زمان مناسب بهروز شده و با قوانین سئو همخوانی داشته باشد. همه این کارها وظیفه فردی است که ادمین سایت شما است. مدیر وبسایت وظایف خاص خودش را دارد. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید این شغل، یکی از شغلهای تماموقت در دنیای پیشرفته امروزی محسوب میشود.
آنچه لازم است بدانید این است نمیتوانید به هرکسی اعتماد کنید تا مدیریت سایت خود را به او بسپارید. البته بهترین گزینه کمکگرفتن از یک تیم همهفنحریف است تا بتواند به شما کمک کند. مدیران وبسایت، هم میتوانند کنار شما و در سازمانتان حضور داشته باشند، هم میتوانید از افرادی کمک بخواهید که در منزل خود نشستهاند و از دور هوای کسبوکار شما را دارند. اگر میخواهید برای سایت خود ادمین انتخاب کنید، این مقاله برای شما است.
تصور خود را از مدیر وبسایت، بهروز کنید!
قبل از اینکه بدانید ادمین سایت چه کسی است، باید بدانید که داشتن سایت این روزها بخش جداییناپذیر از هر کسبوکاری است. این روزها افراد برای کسب اطلاع، بازدید از محصولات یا حتی خرید بیشتر به اینترنت و وبسایتها متکی هستند و از آن برای گذران امور خود بهره میبرند. برنده کسی است که بتواند خود را پابهپای پیشرفت علم و تکنولوژی بهروز نگه دارد. شما در کدام دسته جای دارید؟ اگر برای یک پرش به دنیای بیکران آماده هستید، سایت خود را راهاندازی کنید. حال زمان آن است که با مدیر وبسایت آشنا شوید.
مدیر یا مدیران سایت، وظیفه دارند با بهروز نگهداشتن وبسایت شما، به کسبوکارتان رونق ببخشند. آنها باید بتوانند با کمک دانشی که دارند از سایت
شما نگهداری کنند، آن را بهروز کنند و سعی کنند آن را هم مسیر با قوانین الگوریتم گوگل، سئو کنند. درست است! شما بهتنهایی نمیتوانید از پس این کار برآیید. نگهداری از سایت، نیازمند داشتن تخصص و دانش است و تنها کسانی میتوانند به شما کمک کنند که اطلاعات کافی و جامعی از نگهداری و توسعه وب داشته باشند.
مدیر سایت اغلب برای یک یا چند شرکت خاص فعالیت کرده و تلاش میکند تمرکز خود را معطوف به بهبود و مراقبت از سایت کند. بر خلاف گذشته، امروزه این سایتها هستند که ویترین کسبوکار شما محسوب میشوند. تفاوتی ندارد که مدیر وبسایت شما در محیط اداری کار شما حضور دارد یا خیر؟ آنها حتی میتوانند بهصورت دورکاری پای سیستم خود در منزل بنشینند و بر عملکرد درست سایت شما نظارت داشته باشند.
طراحی سایت یکی از وظایف ادمین سایت است
مدیر وبسایت و کوله باری از وظایف!
زمانی که حرف از مدیریت سامانه اینترنتی به میان میآید اولین سؤالی که ذهن هرکسی را به خود مشغول میکند این است که اساساً وظایف ادمین چیست؟ در ظاهر مراقبت از سایت و نظارت بر عملکرد آن، کاری ساده است و نیاز به زمان کمی دارد؛ اما نیاز است بدانید ادمین سایت باید مطمئن باشد که سایت، آینه تمام قدی است که همه زوایای یک سازمان را به مخاطبان نشان میدهد.
پشتیبانی سایت شامل بخشهای مختلفی است که از جنبه فنی تا جنبههای کاربری سایت را در بر میگیرد. جنبههای فنی سایت شامل عیبیابی، راهاندازی میزبان وب، اطمینان از اینکه کاربران بهسهولت به سایت دسترسی پیدا میکنند و البته سرورهای برنامهنویسی است.
اما جنبههای کاربری بهظاهر، پیمایش و استفاده از رسانه اشاره دارد. طراحی صفحات وب، انتخاب فونت و رنگ، قالببندی سایت و استفاده از محتوای مناسب، محتوای متنی و بصری و مواردی ازایندست در این حیطه جای میگیرند. مدیر سایتتان باید استراتژی مناسبی را برای سایت شما در نظر بگیرد و سعی کند امنیت سایت شما را حفظ کند تا از دست هکرها در امان باشد. وظایف یک ادمین، بیش از آن چیزی است که تصور میکنید.
گاه لازم است از یک تیم کمک بگیرید
مدیری انتخاب کنید که …
زمانی که قرار است با انتخاب ادمین به سایت خود سروسامانی بدهید، باید بدانید که ادمین سایت شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد و کدام مهارتها است که در این رشته حرف اول را میزند؟ مهمترین ویژگی که باید در نظر بگیرید این است فردی را انتخاب کنید که بتواند ثابت کند دورههای لازم را برای نگهداری و توسعه سایت گذرانده و مدرک معتبری را در این زمینه احراز کرده است.
شاید همیشه مدرک نشاندهنده تسلط فرد نباشد. حتی شاید برخی افراد بهصورت تجربی این دانش را کسب کرده باشند، به هر صورت باید برای خود سنگ محکی را برگزینید تا بتوانید بر اساس آن فردی را انتخاب کنید که بتواند در همه شرایط سایت شما را سرپا نگه دارد.
ادمینی که برای سایت خود انتخاب میکنید باید کار با نرمافزارهای این حیطه را بهخوبی بشناسد. مدیریت وردپرس یکی از مواردی است که لازم است مدیر از آن اطلاع داشته باشد. وردپرس، معروفترین نرمافزاری است که در این زمینه وجود دارد. با این نرمافزار میتوانید سایت خود را بهروز نگه دارید و البته در مسیر الگوریتم گوگل و سئو گام بردارید.
ادمین سایت میتواند در محیط اداری یا دورکار باشد
با ادمین خود به توافق برسید
کارکردن با سایت تنها در طی چند روز یا چند ساعت در هفته به پایان نمیرسد. بهترین و ایدهآلترین زمان برای بهروز نگهداشتن سایت، حداقل 40 ساعت کار مداوم در هفته است. البته زمان کاری یک ادمین سایت نسبت به سایر همکارانی که دارید کمی انعطافپذیرتر است. نیازی نیست که مدیر وردپرس سایت شما، دقیقاً در ساعات کاری پشت رایانه بنشیند. یک سایت را حتی در نیمههای شب هم میتوان بهروز کرد. همین باعث انعطافپذیری در محیط کار و ساعات کاری آنان میشود.
بهترین حالت این است شما تیمی انتخاب کنید که هرکدام تخصص خاص خود را داشته باشند. البته اغلب شرکتهایی که حاضر به همکاری با شما هستند، تیم حرفهای خود را تشکیل میدهند. آنها شامل یک طراح وب، مدیر محصول، مدیر وب، تولیدکننده محتوا، توسعهدهنده وب و مواردی ازایندست هستند که همکاری با آنها از مزایای بزرگی است که نصیبتان میشود.
سازماندهی سایت شما بر عهده ادمین است
کلام پایانی
همه کسبوکارهایی که تمایل دارند مسیر خود را از رقبای خود متمایز کنند، بهخوبی میدانند باید بتوانند با تکنولوژی همگام شوند. آنها بهخوبی میدانند که باید راه خود را در دنیای وب باز کنند و وبسایت یکی از این مسیرها است؛ اما اداره کردن یک سایت، همیشه کار آسانی نیست.
ادمین سایت از آن دست مشاغل به روزی است که شاید تا چند سال پیش کسی آن را نمیشناخت؛ اما این روزها یکی از پر درخواستیترین مشاغلی است که میتواند به شما کمک کند تا برند و کسبوکار خود را به مخاطبانتان معرفی کنید، سایت خود را راهاندازی کنید، آن را به دست ادمینهای دورکار بسپارید و با خیال راحت به تولید محصول خود بپردازید.
دیدگاه شما